Velkommen til Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 

Ejendommen på i alt 14 etager ligger i god afstand til de omkringliggende bygninger og er omgivet af grønne arealer, og fra mange lejligheder er der en fremragende udsigt over Aarhusbugten og den vestlige del af byen.

Der er kort vej til både skov, strand og by. Ligeledes er der skoler, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder lige i nærheden … og to gange om ugen er der torvedage på Ingerslev Boulevard, et stenkast herfra.

Ejendommen indeholder 71 ejerlejligheder i størrelser fra 60 til 175 m2. På nogle etager er lejlighederne i to plan.

Til ejendommen hører et garageanlæg med 30 privatejede garager, hvor der er mulighed for etablering af oplader til elbil. Der er også gode parkeringsmuligheder for såvel beboere som besøgende. Dertil har vi fem ladestandere, der ligeledes er forbeholdt ejendommens beboere og deres gæster. Endelig skal nævnes at vi har et cykel-parkeringshus, der sikrer indendørs parkering af cykler.

Vi har flere fælles faciliteter, f.eks. kan nævnes vaskeri og hobbyrum.

Ejerforeningens vedligeholdelsesplan sikrer løbende vedligeholdelse/udskiftning af fælles bestanddele, som eksempelvis faldstammer og vandrør – og den daglige vedligeholdelse varetages af vores vicevært og gartner.